Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Magyarok 93-ik Világkongresszusa
  2013-05-15 22:26:26, szerda
 
 
A Magyarok 93-ik Világkongresszusa

A múlt hét végén fejeződött be a Magyarok 93-ik Világkongresszusa Tel Avívban, Izrael fővárosában, ahol a világ második legnagyobb magyar közössége él . Az ország vezetősége mindent megtett a delegáltak biztonságának érdekében, mert az a hír járta, hogy az utóbbi időben elszaporodott a magyarellenesség Izraelben . Benjamin Netanyahu ünnepi beszédében üdvözölte a Magyarok Vezetőségét a kongresszus megnyitóján, méltatta a magyarság érdemeit Izrael létrehozásában . Az utóbbi idők magyarverései miatt határoztak Izrael fővárosa mellett a Kongresszus vezetői .

Az Antihungarizmus ellen fellépő világszervezet a zsidó állam oktatási rendszerének átszervezése felől is döntött . Párizs kis Trianon palotájában kötelező kirándulást kell tegyenek a zsidó tanulók, az általános iskolák ötödik osztályától felfelé, hogy Magyarország megcsonkítására tisztelettel emlékezhessenek . Hatmillió gyermek esett áldozatául az abortusszal végrehajtott magyarirtásnak még a népi demokrácia idején . A védtelen magzatok meggyilkolása olyan emberiesség ellenes bűn, amit nem feledhet a szabad világ . A háromnapos rendezvényen izraeli szélsőségesek tüntettek a magyarok gazdasági rémtettei miatt .

Mint ismeretes Magyarország államfője kijelentette hat évvel ezelőtt, hogy Izrael után felvásárolták Libanont, Szíriát és Szaudi Arábiát gazdasági fegyvereikkel . Izraelben most avatták a negyvennyolcadik Boldogasszony templomot, amit állami költségből épített hálája gyanánt a zsidó állam . Sajnos három neves zsidó író művét sérelmesnek találta a Kongresszus vezetése, ezért ezeket az egyébként Nóbel díjas írókat kiiktatták a nemzeti tanterv keretéből . Mit gondol Imre Kertész, amikor sorstalanságot emleget, azt már nem tudhatjuk meg soha, de Albert Einstein elképzelései sértik az atom személyes jogait ! Rachel Shortkurz kétszeres Nóbel díjas költő magyarellenes kijelentései miatt nem érdemes arra, hogy iskolás gyerekeket rasszista gondolatokkal mérgezzen .

Tel Avív belvárosát kordonnal körbezárták erre a hétre, sőt megtiltották az izraeli légierőnek, hogy a kongresszus idején felszálljanak, így a szokásos gázai segélyakciók is elmaradtak . Devizahitelekkel ellehetetlenített zsidó telepesek autókat borogattak, amikor megpróbálták visszaszorítani őket . Könygázgránátokkal és lángszóróval léptek fel ellenük . A rendezvény ideje alatt kemény csárdást jártak a népviseletbe öltözött magyarok a számukra fenntartott lakóparkokban . Ezeket a magas kerítéssel elzárt lakótelepeket biztonsági emberek őrzik, nehogy eszébe jusson valami ottani betolakodónak, hogy betegye a lábát oda .

Netanyahu miniszterelnök üdvözlő beszédét követően a Kurucinfo internetes oldalán cifrahangú támadások érték, hiába igért ingyenes bevándorlást, állampolgárságot a magas kárpótlások mellé, amit a trianoni országvesztés áldozatainak fizetnek életük végéig . Később helyreigazítást eszközöltek a zsidó vezető beszédét méltatva, de ezt csak kisbetűvel, a harmadik oldalon szedték, egy néhányezres példányszámú kis német lapban . Viszont a szégyenletes elmarasztalások minden fontosabb újság főoldalán lettek lehozva . Izraelt elmarasztalta a Kongresszus vezetője azért, mert határait zárva tartotta a bevándorlók előtt .

Az egész várost piros-fehér-zöldbe öltöztették a Magyarok Világkongresszusának tiszteletére . Fehér pántlikás muskátli virított minden ablakban, és az utak mentén . Elvétve Árpádsávos zászlót is lengetett a szél . Biztonságra a Magyar Gárda erre a célra érkező rohamegysége ügyelt . Napirenden volt Erdély visszavétele ugyanúgy, mint a Délvidék Dunáig való területének, a Horvátországgal létrehozott királyság területéhez kapcsolása . Bécset visszacsatolták a Mátyás király idejében vívott harcok emlékére, majd Lengyelországgal létrehozott megállapodásokra hivatkozva megalapítottuk a Közép Európai Uniót . A románok visszakapták Moldovát, de a konok bulgárok visszavették tőlük a Kárpátokon túli területet, így Magyarországgal határosak lettek megint, mint Atilla király idejében .

A Magyarok Világkongresszusa zavartalanul végetért . Netanyahu megigérte, hogy a szélsőséges pártokat betiltatja a független bíróságok utasításával, sőt antimagyarizmus miatt felelősségre vonja azt a legényt, aki nem akart táncra kelni feketeszemű partnerével . A szabad világ nagy tetszéssel fogadta a Világ Magyarságának legújabb rendezvényét, és földünk minden parlamentjében megemlékeztek erről az eseményről . Hollibullban Waltzer díjjal jutalmazták azt a magyar rendezőt, aki a trianoni eseményekről filmsorozatot készített, Hatodik koporsó címen . Mindenki ingyenesen tekinthette meg ezt a műalkotást ezen a héten, a Kongresszus tiszteletére .

A Holt tenger megvételéről tárgyalt a vízügyi hivatal illetékese, de túlzottan sósnak találta vizét, így a francia érdekeltségű Szuez cégé lett az is . Jeruzsálem belvárosában az István a király előadását láthatták a zárónapon . Minden magyar jól érezte magát Izraelben, új barátságok kötődtek ismeretlenek között, mielőtt a gulyáságyút beindították . Napokig tárgyalták a kongresszus résztvevőinek csodálatát a helyi TV műsorokban, akik a tisztelet hangján nyilatkoztak rólunk . Most először tartottuk Izraelben ezt a fontos Konferenciát, mivel a két ország üzleti kapcsolatai lehetővé tették . Nincs antimagyarizmus Izraelben, bár az egyik néptáncosnak szemébe mondta valaki, hogy nem szereti a pörköltöt, de egyéb atrocitások nem történtek . Egyébként a finnyás gyomrú gyűlölködőt három évi kényszermunkára itélték antihungarizmus miatt .

Budaházy György egy kaszinó létrehozásáról tárgyalt a Tel-avivi tengerpart legszebb helyén, de rajtakapták, sőt a megszállt területen lévő birtokát is visszacseréltették az államilag támogatott beruházás meghiúsulása miatt . A magyar üzletember egyszer sem ment el a tárgyalásra ! Arra sem méltatta a törvényhozást, hogy válaszoljon nekik . Magyarországra menekült ő is, ahonnan senkit sem szolgáltatnak ki más államok kérésére . Kovács Pistike is elutazott Budapestre, miután vörös festékkel leöntötte Golda Meyr lovasszobrát . Bár az ottani ortodox hitű magyarok erősen rosszallották cselekedetét, de mentelmi jog alanyi alapon neki is jár .

Egyébként egy budapesti bíróság négyezerhatszáz tonna arany megfizetésére kötelezte Izrael államot, amiért megalakulása előtt Tanácsköztársaságot hozott létre magyar földön, aminek eredménye lett a trianoni megcsonkítás . Az oroszok hasonló jóvátételért utaztak Tel Avivba Oroszellenes Kongresszusuk megnyitója előtt . Nem írigylem Izrael államot, akiknek annyi kárpótlást kell fizetniük, hogy rámegy mindaz a vagyon, amit a hollóüzlet biztosított számukra . A 94-ik Kongresszust New Yorkban tarja jövőre a Magyarok Világszövetsége, a rágalmazás elleni hivatal épületében .

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lengyelországgal, állampolgárságot, negyvennyolcadik, megállapodásokra, magyarellenesség, devizahitelekkel, emlékezhessenek, helyreigazítást, antimagyarizmus, elmarasztalások, világszövetsége, magyarországgal, visszacsatolták, antihungarizmus, horvátországgal, megcsonkítására, kényszermunkára, négyezerhatszáz, visszaszorítani, létrehozásában, parlamentjében, világszervezet, miniszterelnök, létrehozásáról, sorstalanságot, magyarirtásnak, magyarországra, megalapítottuk, betolakodónak, szolgáltatnak, lakótelepeket, fegyvereikkel, boldogasszony, kongresszusuk, magyarverései, megfizetésére, világ második, ország vezetősége, delegáltak biztonságának, utóbbi időben, magyarellenesség Izraelben, kongresszus megnyitóján, magyarság érdemeit, utóbbi idők, zsidó állam, zsidó tanulók, általános iskolák, abortusszal végrehajtott, népi demokrácia, védtelen magzatok, szabad világ, háromnapos rendezvényen, Világkongresszusa Tel Avívban, Benjamin Netanyahu, Magyarok Vezetőségét, Szaudi Arábiát, Imre Kertész, Albert Einstein, Rachel Shortkurz, Magyarok Világkongresszusának, Elvétve Árpádsávos, Magyar Gárda, Délvidék Dunáig, Közép Európai Uniót, Magyarok Világkongresszusa, Világ Magyarságának, Hollibullban Waltzer, Budaházy György, Kovács Pistike, Golda Meyr, Avivba Oroszellenes Kongresszusuk, Kongresszust New Yorkban, Magyarok Világszövetsége,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Muratáj  Bella István: Zsoltár  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Paul David Tripp Április 26  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  A fák lelke  Az embernek a társa: hiányzik.  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A Gömb  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  A végzet az  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Gárdonyi Géza - Április végén  Az udvariasság alapja: önismer...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Alvó cica  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Muratáj  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Emberként automatikusan értéke...  A könnyek összegyűjtése  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Föld napja április 22  Maradék idő  Volt egy...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Az idő elsodorja létezésünk  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Miért nem menti meg Jézus...  A boldogság ült a világvégén  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Két tekintet van  Paul David Tripp Április 24  Jó éjt 
Bejegyzés Címkék
világ második, ország vezetősége, delegáltak biztonságának, utóbbi időben, magyarellenesség Izraelben, kongresszus megnyitóján, magyarság érdemeit, utóbbi idők, zsidó állam, zsidó tanulók, általános iskolák, abortusszal végrehajtott, népi demokrácia, védtelen magzatok, szabad világ, háromnapos rendezvényen, magyarok gazdasági, negyvennyolcadik Boldogasszony, egyébként Nóbel, nemzeti tanterv, atom személyes, izraeli légierőnek, kongresszus idején, szokásos gázai, rendezvény ideje, népviseletbe öltözött, számukra fenntartott, magas kerítéssel, magas kárpótlások, trianoni országvesztés, zsidó vezető, harmadik oldalon, néhányezres példányszámú, szégyenletes elmarasztalások, bevándorlók előtt, egész várost, utak mentén, célra érkező, románok visszakapták, konok bulgárok, szélsőséges pártokat, független bíróságok, magyar rendezőt, trianoni eseményekről, műalkotást ezen, vízügyi hivatal, francia érdekeltségű, király előadását, gulyáságyút beindították, kongresszus résztvevőinek, tisztelet hangján, fontos Konferenciát, egyik néptáncosnak, finnyás gyomrú, kaszinó létrehozásáról, megszállt területen, államilag támogatott, magyar üzletember, ottani ortodox, budapesti bíróság, trianoni megcsonkítás, oroszok hasonló, hollóüzlet biztosított, 94-ik Kongresszust, rágalmazás elleni, lengyelországgal, állampolgárságot, negyvennyolcadik, megállapodásokra, magyarellenesség, devizahitelekkel, emlékezhessenek, helyreigazítást, antimagyarizmus, elmarasztalások, világszövetsége, magyarországgal, visszacsatolták, antihungarizmus, horvátországgal, megcsonkítására, kényszermunkára, négyezerhatszáz, visszaszorítani, létrehozásában, parlamentjében, világszervezet, miniszterelnök, létrehozásáról, sorstalanságot, magyarirtásnak, magyarországra, megalapítottuk, betolakodónak, szolgáltatnak, lakótelepeket, fegyvereikkel, boldogasszony, kongresszusuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.